Dagens datum: lördag den 23 mars 2019
Senast uppdaterad: fredag den 22 mars 2019  
 
 


FOLIEBAKAD FISK

4 port
600 g fiskfilé, t ex sej
smör
1 tsk salt
1 krm peppar, gärna citronpeppar
1-2 färska lökar
3 vitlöksklyftor
1 dl créme fraiche franska örter
färska örter
Gör så här
Klipp till 4 rejäla aluminiumfolie-ark och smörj dem med smör. Dela fisken i 4 bitar. Skiva löken och vitlöken. Lägg fisken på folien och lägg löken ovanpå. Krydda med salt och peppar. Lägg créme fraiche franska örter på toppen. Lägg paketen på grillgallret och låt fisken baka ca 15 minuter(i ugn 200 grader 15 - 20 minuter). Öppna och kolla om fisken är vit och fast. Strö över lite färska örter. Servera med en klick créme fraiche franska örter och färskpotatis.
Källa: Gott till Grillat