Vi har retas du hela veckan att det i dag, 10 Free Running Trainers november är Eatocracy värd dess konstituerande Secret Supper i Atlanta, Georgia, centrerad kring ämnet hur kockarna allt närmare samarbete med lantbrukare siffror i bevarandet och utvecklingen av södra matlagning. Vi varit uppmuntrande du tar din plats i (virtuella) bord, genom att gå med i samtalet och matlagning tillsammans hemma. Och nu är det dags för den stora avslöja. Ring som 2014 Nike Free Run middag bell, Linton! Japp kock Linton Hopkins och de vänliga fjärrkontrollfunktion vid Atlanta Restaurant Eugene avtjänar upp natten biljettpris med en distinkt södra känsla av plats. Inte bara är kock Hopkins presidenten av sydliga Foodways alliansen, är han en två gången James Nike Free Run 2 Herrskor Beard Award nominerade och utsågs till en av Food Wine magazine Nya Chefs 2009. Vi Nike Free Runs 3.0 V2 har alltid varit så imponerad av hans relation med lokala och hantverkare bönder och purveyors visste vi att han var vår kille som, och han bara så gosh darn Darlin de första gästerna börjar anlända och köket blir redo för passerade hors d vi smög tillbaka för några hackor Nike Free 4.0 V2 Running beredning. Kanderad bacon, någon? Chef Hopkins och Eatocracy chefredaktör Kat Kinsman skåla för de lokala bönderna som gjorde måltiden möjligt. äta med munnen full! Don vara blyg, tillade Kinsman. Som folk avsluta sina antipasti, tenderar Chef Hopkins till nötkött kort revbenen för entres. Chef Free 5.0 V3 Running Hopkins visar upp en platta av svamp foraged av en bonde vän på Nike Free Run 2 Skor Indian Ridge. Den svamp serveras med måltiden. Snacka om färsk eatin. Sockerbetor sallad porr. Du kan tacka oss senare. Ovannämnda kort revben få pläterad med Anson Mill grits, logga odlas shiitakes, rödvinssky och babymorötter. Morötterna plockades idag av middag gäst Joe 2015 Free 5.0 V3 Herr Reynolds of Love är kärlek Farm. Vi don vill att det ska vara över! Maple potten de creme, kanderad pumpa, saltade pumpafrön, smör kola och kryddad grädde. Vi mighta bara slickade skärmen. En dessert är aldrig tillräckligt, och det uppriktigt sagt vara oförskämd inte att Free Run 3 2015 prova alla särskilt denna varma sorghum tårta med urlakade citrus och en sorghum sirap tuile. Och som bartenders precisera Eatocracy namn i alla typer av barkeep utstyrsel, är allt vi har att säga alla folks! nästa. Don knackar det til du provat det. Restaurangen är fina middagar med en sydlig inflytande i livsmedel och kryddor. Jag vet. Jag är södra född, Free Run 5.0 Test uppfödd. Vi kan ha södra inspirerad mat än vanliga gamla stekt kyckling, rovor, blackeyed peas majsbröd (med en skiva rå lök och pepparsås förstås) som alla jag älskar beredd på klassiska södra vägen btw. Eugenes ISN vad min mamma Nike Free TR Fit 3 Breathefast för middag och ISN avsedd att vara.
Var finns sötpotatis, collards, havskatt, ostron, okra, ris, rökt kött, etc? Åtminstone Nike Air Max Sverige den korta revbenet är på grits, men serveras med rött vin au jus? Det spelar ingen ens låta bra med grits. November 11, 2010 vid 14:25 Svara kryddpeppar ost kan vara sydligt, men att steka det spelar göra det mer så. Mina uppväxtåren spenderades Nike Air Max TN Rea tittar på mina morföräldrar Nike Air Max Dam Rea laga salat vinäger paj, okra, havskatt, hushpuppies, etc., så, även om jag bodde i New York för en lång tid, mina rötter är väldigt mycket i Kentucky, Tennessee och Georgia. Det spelar egentligen ingen roll hur släktklenod produkterna är eller hur svartaktiga grön säckväv på land skinka beredningen är det som gör det södra. Tro mig, Nike Air Max Herr Svart snälla, när jag säger att jag menar ingen respekt. Om jag kan ta hoppin John, hoe kakor och fläsk magen och göra dem smaka mer som provinsiella fransk matlagning än något någon söder om Ohio skulle erkänna att jag Nike Air Max 1 Dam Lila lärde mig aldrig mina förfäder Nike Air Max Thea Sverige recept och stilar, är min gissning att kockarna ut att imponera kan ta mycket Södra ingredienser och göra dem till något helt annat, också. När allt, inlagda persikor och kycklinglever blir kinesiska med några enkla krydda förändringar.Medan en svart ogenomskinlig är ett säkert alternativ, dess också förutsägbar och lite tråkig. En färgad tight gör ett uttalande, men tyvärr kan få dig att se ut som du är på väg till en fancy dress party. Det finns dock en stram (i tid hedrad tradition av mode skåpet, Nike Air Max 90 Dam Rea kommer denna kolumn alltid hänvisa till kläder i singularis) som lägger Va Va Voom till din vintergarderob med minimal effortintroducing Grey Wool Tight. Som en favorit grå märgel T-shirt, glider GWT sömlöst i någon garderob. Det mjukar en LBD, värmer upp en te klänning och ser fantastiskt med den här säsongens vin toner. Att inte tala om uppsjö av Billig Nike Air Max 95 Herr skor det komplimanger; Conker Chelsea stövlar och marinen sammet tofflor för att nämna några. Det finns två punkter att notera vid köp av GWT. Den första är att köpa en stor storlek och dra linn hög.
Välkommen till Skenstaboá hos Lundberg
Min make och jag hjälper Skor Nike Free honom eller henne jag fortfarande kan omöjligen Nike Free Run 2 Herr Rea undersöka honom eller Nike Free 4.0 V2 Dam Rea henne. Många av oss fortsatte att gå via finna dig själv i kärlek till ingenting alls. Medan jag slutade använda honom eller henne, min make och jag lär varenda en av rädslan varie helst relation en enskild engagerad jag undvek var och en och från och med nu tror jag verkligen varje uttryck Nike Free Dam Billig som han sade. Vill du vara mycket glad att du bör vara en persons Nike Free Run 3 Dam Rea "lite om sidan"? Det är lämpligt att fatta ett beslut upplevelse kopplat till denna typ av hane från början, vogue något om honom eller henne som du vill, eller kanske tanken att du ser för närvarande knuten till någon sorts engagerad manliga förse Nike Free Run 2 Dam Rea dig med ett antal intern full belåtenhet.Nike Free TR Fit Herr ReaOm något om honom eller henne, då kan du lika snabbt få någon annan att använda individer attribut, men är inte nödvändigtvis kopplade till någon form av anslutning. Om närvarande knuten till någon sorts engagerade män, då är du i allmänhet Nike Free Run 3 Herr Rea aready medveten om normalt de sannolika utfall, och du helt enkelt bör analysera om du vill styra Nike Free 5.0 V3 Dam Rea tillsammans med bysten här typen av uppåt inför tanken erhåller ytterligare, eller kanske välj en sak förr eller senare finner faktum. Oavsett vad, måste du hålla Nike Free 3.0 V2 Dam Rea upp mot ett antal riktigt allvarligaRea Nike Free 5.0 V4 Dam känsloladdad rollercoaster, men det kan verkligen vara säkrare att styra istället tillåter frågor faller.
 Dagens datum: tisdag den 22 augusti 2017
Senast uppdaterad: tisdag den 15 augusti 2017  
 
 


Evenemangskalender

Vårkväll i Dalsjöfors torsdag 27/4 kl.18-21
Massor av butiker håller extraöppet och har härliga vår-erbjudanden! Välkommen att mingla runt bland våra mysiga butiker i Dalsjöfors! Hos oss i Skenstaboa har vi smakprover med grilltema: grillsåser, grillkryddor och goda tillbehör! Vi bjuder på något gott att dricka och lite tilltugg till det!

Jultipspromenad i Dalsjöfors torsdag 8/12 kl.18-21
Mingla runt bland våra butiker i Dalsjöfors! Tipspromenad med fina priser! Hos oss i Skenstaboá bjuder vi på glögg & tilltugg, provsmak på senap och finfina erbjudanden i butiken! Mer info i XtraBorås onsdag 7/12.

Julmarknad hos Skenstaboá söndag 20/11 2016 kl.12-16
Butiken är pyntad och fylld med julmys! Vi bjuder på glögg och pepparkaka! Toarps luciakandidater sjunger kl.13.00 och kl.14.30. Kaffeservering i samarbete med Damklubben i Dalsjöfors GOIF! Fiskdamm! Ponnyridning(kl.12-ca 15)! Utställare på vår loge! Varmt välkomna!


Smaka på Åhaga 21-22 oktober på Åhaga i Borås
Varmt välkomna till vår monter på denna härliga mat- och vinmässa!
Mässan är öppen fredag 21/10 kl.15-20 och lördag 22/10 kl.11-19.30.
För mer info se www.smakapaahaga.se


Matfest i Västra Götaland söndag 25 september 2015 kl. 11-16
Gårdsbutiker och producenter runt om i Västra Götaland håller sina butiker öppna och bjuder in till Matfest. Vi är såklart med och har butiken öppen och bjuder bla på lite smakprover! Besökskarta finns hos oss! Mer info finns på www.lpiv.se/matfest


Gårdsbutiken firar 10 år och jordgubbsodlingen firar 30 år!
Välkommen att fira det med oss lördag 2/7 kl.8-12 i samband med jordgubbsplockningen! Vi bjuder på kaffe och kaka! Stadens Kafferosteri i Ulricehamn hjälper oss att bjuda på vårt gårdskaffe och Vedugnsbageriet Brobacken serverar sin goda jordgubbskaka, som är bakad på våra jordgubbar!

Vår-kväll i Dalsjöfors torsdag 12 maj kl.18-21
Varmt välkomna till kvällsöppet i en massa butiker i Dalsjöfors!
Hos oss i Skenstaboá bjuder vi på smakprover och erbjudanden! Grimsis demar fisk och Vedugnsbageriet Brobacken demar bröd mm!

Julklappskväll i Dalsjöfors 10/12 kl.18-20
Torsdagen den 10 december är det Julklappskväll i Dalsjöfors och flera butiker har öppet till kl.20. Mellan kl.18-20 blir det lite extra med erbjudanden mm. Hos oss i Skenstaboá bjuder vi på glögg och om du handlar för minst 300:- får du en rabattcheck att utnyttja vid ett senare tillfälle. Varmt välkomna!

Julmarknad på Åhaga 21-22/11 kl.10-17
Välkomna att göra ett besök i vår julmysiga monter som är fylld med godsaker!
Julte, julservetter, julkaffe, marmelader, saffransskorpor, godis och en massa annat smått & gott! Lite julkorgar och lådor har vi också med förstås! Vi bjuder på smakprov på senap och glögg!
Gårdsbutiken är öppen som vanligt torsdag & fredag kl.14-19 och lördag kl.10-13

Julmarknad hos Skenstaboá söndag 15/11 2015 kl.12-16
Butiken är fylld med julmys! Vi bjuder på glögg och pepparkaka! Toarps luciakandidater sjunger kl.13.00 och kl.14.30. Kaffeservering i samarbete med Damklubben i Dalsjöfors GOIF! Fiskdamm! Ponnyridning! Utställare på vår loge! Pysselskafferiet, scouterna, mfl medverkar! mm. Varmt välkomna!

Höstmys i Dalsjöfors torsdag 5/11 kl.18-21 2015
Välkommen på en mysig kväll i Dalsjöfors! Massor av butiker har extraöppet och har erbjudanden under kvällen! Hos oss i Skenstaboá bjuds det på glögg, pepparkakor, ost, kex och annat smått & gott! Titta gärna in och höstmys med oss!

Smaka på Åhaga 16-17 oktober på Åhaga i Borås
På Smaka på Åhaga kan du njuta av det bästa inom dryck och delikatess från massor av lokala och internationella producenter. Skenstaboá gårdsbutik finns med förstås! Varmt välkomna till vår monter! Smakprover & erbjudanden!
Mässan är öppen fredag 16/10 kl.15-20 och lördag 17/10 kl.11-20.
För mer info se www.smakapaahaga.se

Matfest i Västra Götaland söndag 27 september 2015 kl. 11-16
Gårdsbutiker och producenter runt om i Västra Götaland håller sina butiker öppna. Vi är såklart med och har butiken öppen och bjuder bla på lite smakprover! Besökskarta finns hos oss! Mer info finns på www.lpiv.se/matfest

Toarpsdagen söndag 20 september kl.11-15
Vi finns på plats i Dalsjöhallen, Dalsjöfors bland en massa andra lokala utställare! Välkomna att besöka vår monter! Smakprover & erbjudanden!

Vår-kväll i Dalsjöfors torsdag 7 maj kl.18-21
Varmt välkomna till kvällsöppet i en massa butiker i Dalsjöfors!
Hos oss i Skenstaboá bjuder vi på smakprover med grilltema! Grimsis bjuder på smakprover och Glasateljéen visar sina fina saker hos oss!

Julmarknad hos Skenstaboá söndag 16/11 2014 kl.12-16
Butiken är fylld med julmys! Vi bjuder på glögg och pepparkaka! Toarps luciakandidater sjunger kl.13.00 och kl.14.30. Kaffeservering! Fiskdamm! Utställare på vår loge! Dalsjöfors Trädgård, scouterna, damklubben i Dalsjöfors Goif medverkar! mm. Varmt välkomna!

Höstmys i Dalsjöfors torsdag 6/11 kl.18-21
Torsdag 6 november är det dags för vår populära Höstmys-kväll i Dalsjöfors! Mingla runt bland våra mysiga butiker i Dalsjöfors! Hos oss i Skenstaboá bjuds det på smakprover med chokladtema!

Smaka på Åhaga 17-18 oktober på Åhaga i Borås
På Smaka på Åhaga kan du njuta av det bästa inom dryck och delikatess från över 60 lokala och internationella producenter. Skenstaboá gårdsbutik finns med förstås! Varmt välkomna till vår monter! Mässan är öppen fredag 17/10 kl.15-20 och lördag 18/10 kl.11-19.30

Lördag 11 oktober kl.10-16 Ittala Outlet, Knalleporten
På lördag 11/10 har Onyx öppethus i Knalleporten och vi har blivit inbjudna att vara med på ett litet hörn hos Ittala Outlet. Vi kommer att bjuda på smakprover & erbjudanden! Varmt välkomna!

Matfest i Västra Götaland söndag 28 september 2014 kl. 11-16
Gårdsbutiker och producenter runt om i Västra Götaland håller sina butiker öppna. Vi är såklart med och har butiken öppen och bjuder bla på lite smakprover! Besökskarta finns hos oss! Mer info finns på www.lpiv.se/matfest

Toarpsdagen söndag 21 september kl.11-15
Vi finns på plats i Dalsjöhallen bland en massa andra lokala utställare! Välkomna att besöka vår monter! Smakprover & erbjudanden!

Vår-kväll i Dalsjöfors torsdag 8 maj kl.18-21
Varmt välkomna till kvällsöppet i en massa butiker i Dalsjöfors!

Hem & Trädgård mässa 28-30/3 2014
Välkommen att besöka vår monter på Hem- & Trädgårdsmässan på Åhaga i Borås! Vi bjuder på vårkänslor, smakprover och erbjudanden! Mässan är öppen fredag kl.12-18, lördag & söndag kl.10-17

Julmarknad på Åhaga 23-24/11 kl.10-17
Välkomna att göra ett besök i vår julmysiga monter som är fylld med godsaker!
Vi har smakprov på senap och glögg! Lite julkorgar och lådor har vi också med förstås!
Gårdsbutiken är öppen som vanligt torsdag & fredag kl.14-19 och lördag kl.10-13

Julmarknad hos Skenstaboá 17/11 kl.14-17
Söndagen den 17/11 är det dags för vår populära julmarknad! Jul-mys i gårdsbutiken! Kaffeservering, fiskdamm, utställare på vår loge, ponnyridning, se & hör Dalsjöfors luciakandidater kl.15 & kl.16 sista dagen att rösta, vi bjuder på glögg & pepparkakor, Dalsjöfors Trädgård, Goif´s Damklubb & scouterna medverkar.
Varmt välkomna till vår Julmarknad!

Höst-mys i Dalsjöfors torsdag 7/11 kl.18-21
Mingla, shoppa & trivs i våra mysiga butiker i Dalsjöfors!
I Skenstaboá bjuder vi på kaffe & äppelkaka! Vi har också provsmak på vår egen senap!
Gunilla är hos oss och ger prova-på-massage under kvällen!

Smaka på Åhaga 18-19/10 2013
Välkomna till vår monter på mat- & vinmässan på Åhaga i helgen!
Vi bjuder på smakprov på tilltugg till vin och annat smått & gott!
Mässan är öppen fredag 18/10 kl.15-20 och lördag 19/10 kl.11-18
För mer info se www.smakapaahaga.se
Gårdsbutiken är öppen som vanligt!

Bo-mässa på Åhaga 11-13/10 2013
Välkomna till vår monter på mässan! Smakprover & erbjudanden!
Massor av höstmysigt - både ätbart & njutbart!
Mässan är öppen fredag 11/10 kl.12-18 lördag 12/10 & söndag 13/10 kl.10-17
Gårdsbutiken är öppen som vanligt på lördagen kl.10-13!

Vår-kväll i Dalsjöfors torsdag 25/4 kl.18-21
Massor av butiker håller extra-öppet till kl. 21! Mingla, shoppa & trivs i våra mysiga butiker i Dalsjöfors!
Hos oss i Skenstaboá bjuds det på smakprover på smått & gott! 10 % rabatt på alla kläder under kvällen! Alla som handlar för minst 200:- får en Goodie-bag värd ca 70:-! Varmt välkomna!

Hem & Trädgård mässa 22-24/3 2013
Välkommen att besöka vår monter på Hem- & Trädgårdsmässan på Åhaga i Borås! Det blir vårkänslor och påskmys, smakprover och erbjudanden!

Julmarknad Gånghester Sportklubb söndag 2/12 kl.10-14
Vi finns med på julmarknaden i Gånghester. Juliga & smakfulla produkter! Smakprov på senap! Välkomna!

Julmarknad på Åhaga 24-25/11 kl.10-17
Vi har smakprov på senap och vår egen jordgubbsglögg! Välkomna till vår julmysiga monter!

Julmarknad hos Skenstaboá 18/11 kl.14-17
Söndagen den 18/11 är det dags för vår populära julmarknad! Jul-mys i gårdsbutiken! Kaffeservering, fiskdamm, utställare på vår loge, smakprov på Islandsfisk, ponnyridning, se & hör Dalsjöfors luciakandidater kl.15 & kl.16 sista dagen att rösta, vi bjuder på glögg & pepparkakor, Dalsjöfors Trädgård, Goif´s Damklubb & scouterna medverkar.
Varmt välkomna till vår Julmarknad!

Höst-mys i Dalsjöfors torsdag 8/11 kl.18-21
Mingla, shoppa & trivs i våra mysiga butiker i Dalsjöfors!
I Skenstaboá bjuder vi på smakprover med tapas-tema! Grimsis Islandsfisk, Olivlunden och Hästhagens gårdsbageri medverkar!

Bo-mässa på Åhaga 12-14/10 2012
Välkomna till vår monter på mässan! Smakprover & erbjudanden!
Mässan är öppen fredag 12/10 kl.12-18 lördag 13/10 & söndag 14/10 kl.10-17
Gårdsbutiken är öppen som vanligt på lördagen kl.10-13!

Toarpsdagen söndag 23/9 kl.11-15
Vi finns på plats i tältet vid Dalsjöfors Företagspark vid Almedals. Välkomna att besöka vår monter! Erbjudanden & smakprover!

Vår-kväll i Dalsjöfors torsdag 10/5 kl.18-21
Mingla, shoppa & trivs i våra mysiga butiker i Dalsjöfors!
Hos oss Skenstaboá bjuds det på lite smått & gott att äta & dricka!
MODEVISNING I MINIFORMAT KL.18,19 & 20
Lokala modeller visar vår-kläder!


Jul på Åhaga
I helgen 26-27/11 finns vi på plats på julmarknaden på Åhaga! Vi visar lite julkorgar/lådor! Smakprover och en massa smått & gott till julmyset!
Julmarkanden på Åhaga är öppen lördag-söndag kl.10-17

Julmarknad hos Skenstaboá 20/11 kl.14-17
Söndagen den 20/11 är det åter dags för vår julmarknad! Utställare på vår loge. Hantverk, smakprov på Islandsfisk & herdekorv, hästridning med Toarps hästförening(kl.14-15.30), se & hör Dalsjöfors luciakandidater kl.15 & kl.16 sista dagen att rösta, vi bjuder på glögg & pepparkakor, Dalsjöfors Trädgård, Goif´s Damklubb & scouterna medverkar, kaffeservering
Varmt välkomna till vår Julmarknad!

Höst-mys i Dalsjöfors torsdag 10/11 kl.18-21
Mingla, shoppa & trivs i våra mysiga butiker i Dalsjöfors!

Bo-mässa på Åhaga 14-16/10 2011
Välkomna till vår monter på mässan!
Mässan är öppen fredag 14/10 kl.12-18 lördag 15/10 & söndag 16/10 kl.10-17
Gårdsbutiken är öppen som vanligt!

Konstrundan 1-2/10 2011
Extra-öppet i samband med Konstrundan: LÖRDAG 1/10 KL.11-17 & SÖNDAG 2/10 KL.11-17
Besök vår granne, Anna Christoffersson, och utställningen med Anna Maria Nilsson på Dalsjöfors Bibliotek.

Toarpsdagen 17/9 kl.10-14
Vi finns på plats i tältet Dalsjöfors Företagspark vid Almedals. Erbjudanden & smakprover! Gårdsbutiken är öppen som vanligt.

Skenstaboá gårdsbutik firar 5 år!
Lördagen 2/7 firar gårdsbutiken 5 år. Vi bjuder på kaffe & kaka!

Försommarkväll i Dalsjöfors 26/5
Öppet till kl.21 i massor av affärer i Dalsjöfors! Mingel & mys i butikerna! Varmt välkomna!

Påsk-mys hos Skenstaboá!
EXTRA-ÖPPET I PÅSK:
Skärtorsdag 21/4 kl.14-19
Långfredag 22/4 kl.10-13
Påskafton 23/4 kl.10-13
Vi bjuder på kaffe alla tre dagarna!
Påsk-ägg, påsk-kaffe, choklad, godis, senap, ägg mm. Fryst lamm från Island till påskens kalas. Påsk-korgar och "gå-bort-presenter"!

Vår-yra! Tjej-kväll!
Måndag 4/4 kl.16-20 har vi Tjej-kväll med Öppet Hus! Vi bjuder på dryck & tilltugg!
Vår-kläder! Erbjudanden! Smakprover! mm. Varmt välkomna!

Hem & Trädgård mässa 25-27/3 2011
Välkommen att besöka oss på Hem- & Trädgårdsmässan i Borås! Vi delar monter med Dalsjöfors Trädgård även i år. Vår-känslor! Erbjudanden! Smakprover! mm. För mer info se www.hemotradgard.se

Jul på Åhaga
I helgen 27-28/11 finns vi på plats på julmarknaden på Åhaga! Vi visar lite julkorgar/lådor som vi har att erbjuda till jul, smakprover, erbjudanden och massa annat julmys!
Julmarkanden på Åhaga är öppen lördag-söndag kl.10-17

Adventsmys i Dalsjöfors 25/11 kl.18-21
Mingel & mys i butikerna! Fyll vår loggobricka med stämplar från butikerna och vinn fina priser! Varmt välkomna till:
-Skenstaboá gårdsbutik (Vi bjuder på glögg! Erbjudanden i butiken!
-Dalsjöfors Trädgård
-Presentriket
-Tid & Doft
-Le & Landa
-Almedalsbutiken
-Strömsberg (finns i Almedalsbutiken)
-Glasateljén
-Konsum

Julmarknad hos Skenstaboá 21/11 kl.14-17
Söndagen den 21/11 är det åter dags för vår julmarknad! Utställare på vår loge. Hantverk, smakprov på Islandsfisk, ponnyridning med Borås Ridhus, se & hör Dalsjöfors luciakandidater kl.15.00 sista dagen att rösta, vi bjuder på glögg & pepparkakor, GOIF och scouterna medverkar
+ allt annat "julmys" i butiken! Kaffeservering i vår samlingslokal! Varmt välkomna till vår årliga Julmarknad!

Bo-mässa på Åhaga 15-17/10 2010
Välkomna till vår monter på mässan! Smakprover, erbjudanden och lite förhandstitt på våra julkorgar!
Mässan är öppen fredag 15/10 kl.12-18 lördag 16/10 & söndag 17/10 kl.10-17
Gårdsbutiken är öppen som vanligt!

Konstrundan 2-3/10 2010 kl.11-17
Vi håller extraöppet i samband med Konstrundan. Varmt välkomna att besöka oss och konstnärerna Anna Christoffersson och Lars-Åke Åberg. Biblioteket i Dalsjöfors har också öppet och har en konstutsällning med Ulla Zimmerman

Toarpsdagen 18/9 kl.10-14
Vi finns på plats vid Dalsjöfors Företagspark. Erbjudanden & smakprover! Gårdsbutiken är öppen som vanligt.

Försommarmys bland blommor och jordgubbar!
Onsdag 26/5 kl.18-21 hos Dalsjöfors Trädgård! Obs! Platsen!
Vi finns på plats i blomsteraffären och tillsammans ordnar vi en mysig kväll med sommartema. Erbjudanden & Morsdagstips från båda butikerna, promenera i odlingshusen, smakprover mm.
Varmt välkomna!

Hitta mervärde från skogen!
En träff om småskalig träförädling. Lördag 10/4 kl.10-14 Skenstaboá gårdsbutik.
Tema: Julgranar, grillkol, vedproducent, Småsågarna mm.
Anmälan: Oscar Abrahamsson tel. 033-442848, oscar.abrahamsson@lrf.se
Arrangör: Skogsgårdens potentialer, Södra, Lrf

Hem & Trädgård mässa 26-28/3 2010
Även i år finns vi med på Hem & Trädgård mässan på Åhaga! Där kommer vi att ha lite smakprover och erbjudanden! Välkommen att besöka oss och Dalsjöfors Trädgård i vår gemensamma monter! För mer info se www.hemotradgard.se

Islandskväll torsdag 11/3 2010 kl.19.00
Anita och Nils-Bertil kommer till oss och berättar om Island och visar bilder från deras resor på Island. De arrangerar också resor dit. Välkomna att anmäla er på tel. 033-272863, 070-7437170 eller via mail skenstaboa@bornet.net

Tjejkväll Öppet Hus tisdag 2/3 kl.16-20
Vår-kläderna har kommit! Smakprov! Erbjudanden! Ingen anmälan! Bara att mingla förbi!

Julmarknad hos Skenstaboá Gårdsbutik 21/11 kl.10-13
Utställare i vår samlingslokal i butiken och på vår loge. Hantverk, smakprov på Islandsfisk, ponnyridning med Toarps Hästförening kl.10.30-12, se & hör Dalsjöfors luciakandidater kl.11.00 sista dagen att rösta, vi bjuder på glögg & pepparkakor, GOIF och scouterna medverkar
+ allt annat "julmys" i butiken!

Hantverksjul 7/11 2009 kl.10-13
Julmarknad i Toarps församlingshem. Vi finns med och har bla. provsmak på glögg & senap! Gårdsbutiken är öppen som vanligt!

Toarpsdagen 19/9 2009 kl.10-14
Besök oss på Toarpsdagen i tältet vid Dalsjöfors Företagspark! Erbjudanden & smakprover! Gårdsbutiken öppen som vanligt!

Hem & Trädgård mässa 3-5/4 2009
Vi finns i år med på Hem & Trädgård mässan på Åhaga 3-5/4. Där kommer vi att ha lite smakprover och erbjudanden! Välkomna till vår monter, som vi delar med Dalsjöfors Trädgård, fredag 12-18, lördag & söndag 10-17. För mer info se www.hemotradgard.se

HantverksVår 14/3 2009
Lördagen den 14 mars är det dags för HantverksVår i Toarps församlingshem kl. 10.00-13.00. Skenstaboa´gårdsbutik finns på plats med lite smått & gott! Gårdsbutiken är förstås öppen som vanligt!

Extra öppet 1/3 2009
I samband med Livsloppet, Dalsjöfors Folketspark, håller vi öppet söndagen den 1/3 kl. 13-16. Tipspromenaden leder förbi gårdsbutiken. Välkomna in på lite smakprover!

Islandskväll torsdag 5/2 2009 kl.19.00
Anita och Nils-Bertil kommer till oss och berättar om Island och visar bilder från deras resor på Island. De arrangerar också resor dit. Välkomna att anmäla er på tel. 033-272863, 070-7437170 eller via mail roger.lundberg@bornet.net

Julmarknad lördag 22/11 2008
Julmarknad hos Skenstboá! Vi bjuder på glögg & pepparkaka! Granar till 1:a advent! Se våra förslag på julkorgar! Utställare med smycken, halm, torkad svamp, Alpnaering-produkter mm. Provsmakning av vår Islandsfisk. Ponnyridning ca. kl.10.30-12.00/Toarpshästförening. Se & hör Toarps lucia-kandidater kl.11.00/GOIF Damklubben. Sista chansen att rösta!

Hantverksmässa 8/11 2008
Kl. 10-13 i Toarps församlingshem, Dalsjöfors
Hantverkare med luffarslöjd, näver, keramik mm. Skenstaboá finns där med glögg, saffransskorpor, julgodis, julknäckebröd mm.

Toarpsdagen 20/9 2008
Kl. 10-14 finns vi på plats i tältet vid Almedahls. Tipspromenad, kaffeservering, försäljning,uppträdanden mm.

Extra öppet 16/3 2008
I samband med Livsloppet, Dalsjöfors Folketspark, håller vi öppet söndagen den 16/3 kl. 13-16

Islandskväll
21 februari 2008 kl. 19.00 Anita & Nils-Bertil visar bilder och berättar om Island. Smakprover och fika! Anmälan: I butiken, 033-272863, 070-7437170 eller roger.lundberg@bornet.net

Extra-öppet i december 2007
Butiken är öppen:
Torsdag & Fredag kl. 14-19
Lördag & Söndag kl. 10-13
V. 51 öppet hela veckan mån-fre kl. 14-19 & lör-sön kl. 10-13

Julmarknad i "hela" Dalsjöfors!
Lions julmarknad på torget och uppe vid Presentriket. Toarpslucia sjunger vid torget kl. 10.30, åker häst & vagn upp till Affärshuset och sjunger där ca. kl. 11.30! Företag och föreningar från trakten finns på plats på båda ställena! Skenstaboa´också förstås! Butiken är öppen som vanligt kl. 10-13.

Adventskväll för hela familjen!
Vi finns på plats i Affärshuset vid Presentriket torsdag 29/11 2007 kl. 18-21. Gårdsbutiken är öppen som vanligt kl. 14-19.

Extra-öppet inför skolavslutningen 2007
Vi håller butiken öppen tisd. 5/6 och onsd. 6/6 kl. 14-19. Våra korgar är en perfekt present till läraren på skolavslutningen!

Vårbruksdag
Lördagen den 2 juni kan du se härliga hästar i action. Tipspromenad och ponnyridning! I samarbete med Toarps hästförening.

Påsk-öppet
Skärtorsdag kl. 13-19 och Påskafton kl. 10-13. Korgar till "gå-bort-presenter", kycklingar, servetter mm.

Islandskväll
Torsdagen den 29 mars 2007 kl. 19 kommer Anita och Nils-Bertil till oss och visar bilder och berättar om Island. Vi bjuder på fika och lite smakprover. Anmäl dig i butiken, på telefon 272863 eller via mail roger.lundberg@bornet.net


Extra-öppet 25 mars 2007
Söndagen den 25 mars har vi extra-öppet kl. 13-16 i samband med tipspromenaden "Livsloppet" som utgår från Folkets Park i Dalsjöfors.


Brukshästens dag
Lördagen den 2:a september 2006
Kom och se hur hästjordbruk gick till förr i världen.


Julmarknad
Liten julmarknad söndagen den 17:e december med ponnyridning, gran försäljning, glögg mm.