Dagens datum: söndag den 22 april 2018
Senast uppdaterad: torsdag den 19 april 2018  
 
 
Aktuellt-Presentkorgar till vårens uppvaktningar och kalas!

Presentkorgar, lådor och cellofanarramgemang till uppvaktningar, morsdag, avtackningar och "gå-bort-presenter"! Finns i alla prisklasser! Det finns alltid färdiga förslag i butiken, men du kan också själv plocka ihop vad du vill ge bort och så sätter vi ihop det i en korg eller bara med cellofan! Välkommen att titta in i butiken eller hör av dig via mejl eller telefon så hjälper vi gärna till!

Gårdsbutiken är öppen året runt:
Torsdag kl.14-19 & lördagar kl.10-13


Hos oss går det bra att betala kontant, med kort eller swish!

Gilla oss gärna på Facebook så missar du inte när vi har extraöppet och när jordgubbssäsongen drar igång! Obs! Skenstaboa som ett ord

Mer informationVälkommen

I vår ladugård ligger idag vår mysiga gårdsbutik. Här har vi ett blandat och varierat sortiment av närproducerad mat, mat från andra gårdsbutiker, hantverk, presentartiklar mm.

Det vi har blivit mest kända för är kanske våra korgar, som är en mycket uppskattad gåva till födelsedag, skolavslutning, julklapp eller som en "gå-bort-present"! Se våra färdiga korgar i butiken eller så skapar vi efter dina önskemål. Korgarna är fint inslagna i cellofan och rosett. Vi gör också enklare arrangemang i cellofan eller i små trevliga papperspåsar.

Sedan 30 år tillbaka har Roger drivit självplockning av jordgubbar i Dalsjöfors. Under säsong är du välkommen att plocka själv eller i mån av tillgång beställa färdigplockade.

Vi får även mycket uppskattning för vår grillkol. Grillkolen tillverkar vi i vår kolmila. Naturligtvis av förstklassig ved från vår egen skog.

Annika och Roger
Copyright: © Roger Lundberg
Webbplatsen utvecklad av: TRETONIC Morgan Gunnarsson AB