Dagens datum: söndag den 5 juli 2020
Senast uppdaterad: lördag den 4 juli 2020  
 
 
Aktuellt-SJÄLVPLOCK JORDGUBBAR

Uppdatering jordgubbsläget:
ÖPPET FÖR SJÄLVPLOCK:
SÖNDAG 5/7 STÄNGT!
MÅNDAG 6/7 KL.8-12

Vi uppdaterar sedan hur vi går vidare med dagar och tider på facebook och här på hemsidan😊Jordgubbssäsongen håller nog på ca 2 veckor till!
Gårdsbutiken är öppen i samband med plocket och sina ordinarie öppettider!
Tänk på att hålla avstånd och visa hänsyn till varandra 🙏❤️

VIKTIG INFO DENNA JORDGUBBSSÄSONG:
-LYSSNA PÅ PERSONALEN!
-LÄS SKYLTAR!
-VAR INTE FLER I LANDET ÄN NÖDVÄNDIGT!
-STANNA HEMMA OM DU ÄR SJUK!
-TVÄTTA HÄNDERNA! HANDSPRIT FINNS VID VÄGNINGEN OCH I KASSAN INNE I GÅRDSBUTIKEN! TVÅL & VATTEN FINNS PÅ TOALETTEN!
-HÅLL AVSTÅND OCH VISA HÄNSYN TILL VARANDRA!Vi kommer att starta plocket på varannan rad och sedan fylla på efter ett tag. Detta gör att det kanske tar lite längre tid, men vi hoppas att ni har förståelse för att vi gör vad vi kan!
Vi kommer inte ha någon kaffeservering i år. Glass från Borrarps Gårdsglass och kalla drycker finns till försäljning i gårdsbutiken. Ta gärna med eget fika och sprid ut er i vår trädgård! Gårdsbutiken är öppen i samband med plocket!
Välkomna till årets jordgubbsplock

Hos oss går det bra att betala kontant, med kort eller swish!

Presentkorgar & cellofanarrangemang finns färdigt, men vi hjälper gärna till att plocka ihop efter dina önskemål! Perfekt gåva när någon fyller år, som gå-bort-present eller om man vill ge lite uppskattning och uppmuntran till någon man tycker om!Mer informationVälkommen

I vår ladugård ligger idag vår mysiga gårdsbutik. Här har vi ett blandat och varierat sortiment av närproducerad mat, mat från andra gårdsbutiker, hantverk, presentartiklar mm.

Det vi har blivit mest kända för är kanske våra korgar, som är en mycket uppskattad gåva till födelsedag, skolavslutning, julklapp eller som en "gå-bort-present"! Se våra färdiga korgar i butiken eller så skapar vi efter dina önskemål. Korgarna är fint inslagna i cellofan och rosett. Vi gör också enklare arrangemang i cellofan eller i små trevliga papperspåsar.

Sedan drygt 30 år tillbaka har Roger drivit självplockning av jordgubbar i Dalsjöfors. Under säsong är du välkommen att plocka själv eller i mån av tillgång beställa färdigplockade.


Annika och Roger


Copyright: © Roger Lundberg
Webbplatsen utvecklad av: TRETONIC Morgan Gunnarsson AB