Dagens datum: torsdag den 22 augusti 2019
Senast uppdaterad: tisdag den 20 augusti 2019  
 
 
Aktuellt-Presentkorgar och cellofanarrangemang till uppvaktningar och kalas!

Vi har massor med goa och trevliga presenter som passar till sensommarens kalas och uppvaktningar! Finns i alla prisklasser! Kanske ett kit med lite grillprodukter eller lite sommartema med sommarknäcke, grillsås, jordgubbsskorpor mm.
Presentkorgar och cellofanarrangemang som passar till gå-bort-present, avtackningar, födelsedagar eller andra uppvaktningar!
Det finns alltid färdiga förslag i butiken, men du kan också själv plocka ihop vad du vill ge bort och så sätter vi ihop det i en korg, låda eller bara med cellofan! Finns i alla prisklasser! Välkommen att titta in i butiken eller hör av dig via mejl eller telefon så hjälper vi gärna till!

Gårdsbutiken är öppen året runt:
TORSDAG KL.14-19 OCH LÖRDAG KL.10-13Hos oss går det bra att betala kontant, med kort eller swish!
Mer informationVälkommen

I vår ladugård ligger idag vår mysiga gårdsbutik. Här har vi ett blandat och varierat sortiment av närproducerad mat, mat från andra gårdsbutiker, hantverk, presentartiklar mm.

Det vi har blivit mest kända för är kanske våra korgar, som är en mycket uppskattad gåva till födelsedag, skolavslutning, julklapp eller som en "gå-bort-present"! Se våra färdiga korgar i butiken eller så skapar vi efter dina önskemål. Korgarna är fint inslagna i cellofan och rosett. Vi gör också enklare arrangemang i cellofan eller i små trevliga papperspåsar.

Sedan 30 år tillbaka har Roger drivit självplockning av jordgubbar i Dalsjöfors. Under säsong är du välkommen att plocka själv eller i mån av tillgång beställa färdigplockade.

Vi får även mycket uppskattning för vår grillkol. Grillkolen tillverkar vi i vår kolmila. Naturligtvis av förstklassig ved från vår egen skog.

Annika och Roger
Copyright: © Roger Lundberg
Webbplatsen utvecklad av: TRETONIC Morgan Gunnarsson AB