Dagens datum: tisdag den 20 november 2018
Senast uppdaterad: måndag den 19 november 2018  
 
 
Aktuellt-JULKORGAR, LÅDOR OCH CELLOFANARRANGEMANG!

Presentkorgar, lådor och cellofanarramgemang till kalas och uppvaktningar, avtackningar och "gå-bort-presenter"! Och nu börjar det ju också bli dags att planera julklappar! En korg eller låda från oss med lite smått & gott är en uppskattad julgåva till släkt & vänner, kunder & personal, läraren på avslutningen! Vi hjälper gärna till att ta fram ett förslag som passar dig!
Det finns alltid färdiga förslag i butiken, men du kan också själv plocka ihop vad du vill ge bort och så sätter vi ihop det i en korg eller bara med cellofan! Finns i alla prisklasser! Välkommen att titta in i butiken eller hör av dig via mejl eller telefon så hjälper vi gärna till!


I november har gårdsbutiken öppet:
TORSDAGAR KL.10-19
FREDAGAR KL.10-19
LÖRDAGAR KL.10-13
1-23 december har vi öppet alla dagar i veckan!
Nu har vi startat försäljningen av granar och ris! Vi hugger efter hand fram till jul!

Tack till alla som medverkade på vår julmarknad i helgen! Besökare, utställare, scouterna som hjälpte oss att servera glögg, Damklubben i Goif som stod för kaffeförsäljning och luciaföljet, luciatjejerna som sjöng så vackert, ponnyridningen och alla andra som gjorde vår julmarknad så lyckad!


Hos oss går det bra att betala kontant, med kort eller swish!



Mer information



Välkommen

I vår ladugård ligger idag vår mysiga gårdsbutik. Här har vi ett blandat och varierat sortiment av närproducerad mat, mat från andra gårdsbutiker, hantverk, presentartiklar mm.

Det vi har blivit mest kända för är kanske våra korgar, som är en mycket uppskattad gåva till födelsedag, skolavslutning, julklapp eller som en "gå-bort-present"! Se våra färdiga korgar i butiken eller så skapar vi efter dina önskemål. Korgarna är fint inslagna i cellofan och rosett. Vi gör också enklare arrangemang i cellofan eller i små trevliga papperspåsar.

Sedan 30 år tillbaka har Roger drivit självplockning av jordgubbar i Dalsjöfors. Under säsong är du välkommen att plocka själv eller i mån av tillgång beställa färdigplockade.

Vi får även mycket uppskattning för vår grillkol. Grillkolen tillverkar vi i vår kolmila. Naturligtvis av förstklassig ved från vår egen skog.

Annika och Roger




Copyright: © Roger Lundberg
Webbplatsen utvecklad av: TRETONIC Morgan Gunnarsson AB