Dagens datum: onsdag den 11 december 2019
Senast uppdaterad: tisdag den 10 december 2019  
 
 
Aktuellt-JULKORGAR, LÅDOR OCH CELLOFANARRANGEMANG!

Vi har alltid färdiga förslag i butiken men vi hjälper också gärna till att plocka ihop efter dina önskemål! Finns i alla prisklasser! Julkorgar, trälådor, cellofanarrangemang eller fin papperspåse med band, fyllda med godsaker från våra välfyllda hyllor, blir en uppskattade julgåva till kunder & personal, släkt & vänner!
Välkommen att titta in i butiken eller hör av dig via mejl eller telefon så hjälper vi gärna till!

Gårdsbutikens öppettider:
Nu har vi öppet alla dagar fram till jul! 1 - 23 december:
Vardagar kl.10-19
Lördag & söndag kl.10-15


Hos oss går det bra att betala kontant, med kort eller swish!

Mer informationVälkommen

I vår ladugård ligger idag vår mysiga gårdsbutik. Här har vi ett blandat och varierat sortiment av närproducerad mat, mat från andra gårdsbutiker, hantverk, presentartiklar mm.

Det vi har blivit mest kända för är kanske våra korgar, som är en mycket uppskattad gåva till födelsedag, skolavslutning, julklapp eller som en "gå-bort-present"! Se våra färdiga korgar i butiken eller så skapar vi efter dina önskemål. Korgarna är fint inslagna i cellofan och rosett. Vi gör också enklare arrangemang i cellofan eller i små trevliga papperspåsar.

Sedan 30 år tillbaka har Roger drivit självplockning av jordgubbar i Dalsjöfors. Under säsong är du välkommen att plocka själv eller i mån av tillgång beställa färdigplockade.

Vi får även mycket uppskattning för vår grillkol. Grillkolen tillverkar vi i vår kolmila. Naturligtvis av förstklassig ved från vår egen skog.

Annika och Roger
Copyright: © Roger Lundberg
Webbplatsen utvecklad av: TRETONIC Morgan Gunnarsson AB