Dagens datum: tisdag den 27 oktober 2020
Senast uppdaterad: tisdag den 20 oktober 2020  
 
 
Aktuellt-PRESENTKORGAR & CELLOFANARRANGEMANG

I gårdsbutiken finns alltid färdiga förslag på presentkorgar & cellofanarrangemang, men vi hjälper gärna till att plocka ihop efter dina önskemål!
Perfekt gåva när någon fyller år, som gå-bort-present eller om man vill ge lite uppskattning och uppmuntran till någon man tycker om!
Finns i alla prisklasser!
Ring eller mejla om du vill beställa eller välkommen att titta in i butiken!


Gårdsbutiken är öppen året runt:
Torsdag kl. 14-19 & lördag kl. 10-13

Vill du besöka oss eller hämta en presentkorg på annan tid än våra öppettider?
Mejla eller slå en pling så löser vi det!
I november och december har vi utökade öppettider!

I år blir det ingen julmarknad på det sättet som vi brukar ha, men
SÖNDAGARNA 15/11 och 22/11 BLIR DET LITE EXTRA JULMYS HOS OSS! Gårdsbutiken kommer då att vara öppen kl.10-15 och det kommer vara lite olika happenings under de dagarna! Mer info kommer inom kort!Hos oss går det bra att betala kontant, med kort eller swish!
Mer informationVälkommen

I vår ladugård ligger idag vår mysiga gårdsbutik. Här har vi ett blandat och varierat sortiment av närproducerad mat, mat från andra gårdsbutiker, hantverk, presentartiklar mm.

Det vi har blivit mest kända för är kanske våra korgar, som är en mycket uppskattad gåva till födelsedag, skolavslutning, julklapp eller som en "gå-bort-present"! Se våra färdiga korgar i butiken eller så skapar vi efter dina önskemål. Korgarna är fint inslagna i cellofan och rosett. Vi gör också enklare arrangemang i cellofan eller i små trevliga papperspåsar.

Sedan drygt 30 år tillbaka har Roger drivit självplockning av jordgubbar i Dalsjöfors. Under säsong är du välkommen att plocka själv eller i mån av tillgång beställa färdigplockade.


Annika och Roger


Copyright: © Roger Lundberg
Webbplatsen utvecklad av: TRETONIC Morgan Gunnarsson AB