Dagens datum: lördag den 5 december 2020
Senast uppdaterad: onsdag den 2 december 2020  
 
 
Aktuellt-JULKORGAR, LÅDOR OCH CELLOFANARRANGEMANG!

I gårdsbutiken finns alltid färdiga förslag på julkorgar & cellofanarrangemang, men vi hjälper gärna till att plocka ihop efter dina önskemål!
Perfekt julgåva till kunder & personal, släkt & vänner eller om man vill ge lite uppskattning och uppmuntran till någon man tycker om!
Finns i alla prisklasser!
Ring eller mejla om du vill beställa eller välkommen att titta in i butiken!
Beställ julgåvor redan nu och hämta i december! I december kommer det att finnas möjlighet att hämta och betala beställningar och julgranar utomhus!


GÅRDSBUTIKEN ÄR ÖPPEN ALLA DAGAR 1-23 DECEMBER:
VARDAGAR KL.10-19
LÖRDAGAR OCH SÖNDAGAR KL.10-15
I december kommer det att finnas möjlighet att betala och hämta beställningar och julgranar utomhus!
Det går också bra att boka in eget besök i gårdsbutiken utanför öppettiderna. Ring 070-7437170
Hos oss går det bra att betala kontant, med kort eller swish!


Mer informationVälkommen

I vår ladugård ligger idag vår mysiga gårdsbutik. Här har vi ett blandat och varierat sortiment av närproducerad mat, mat från andra gårdsbutiker, hantverk, presentartiklar mm.

Det vi har blivit mest kända för är kanske våra korgar, som är en mycket uppskattad gåva till födelsedag, skolavslutning, julklapp eller som en "gå-bort-present"! Se våra färdiga korgar i butiken eller så skapar vi efter dina önskemål. Korgarna är fint inslagna i cellofan och rosett. Vi gör också enklare arrangemang i cellofan eller i små trevliga papperspåsar.

Sedan drygt 30 år tillbaka har Roger drivit självplockning av jordgubbar i Dalsjöfors. Under säsong är du välkommen att plocka själv eller i mån av tillgång beställa färdigplockade.


Annika och Roger


Copyright: © Roger Lundberg
Webbplatsen utvecklad av: TRETONIC Morgan Gunnarsson AB