Dagens datum: måndag den 25 juni 2018
Senast uppdaterad: söndag den 24 juni 2018  
 
 
Aktuellt-SJÄLVPLOCK JORDGUBBAR

SJÄLVPLOCK JORDGUBBAR:
Inför självplockning söndag 24/6 kl. 8-12:
Landen blev hårt avplockade på midsommarafton och det har inte mognat så bra. Begränsad tillgång och glest med jordgubbar.
Vi går nog in i sista veckan för säsongen!
Öppettider:
Söndag 24/6 kl. 8-12
MÅNDAG 25/6 STÄNGT
Tisdag 26/6 kl. 17-19
ONSDAG 27/6 STÄNGT
Vi uppdaterar här på hemsidan och på facebook hur vi går vidare med vilka dagar och tider sen.Färdigplockade jordgubbar:
Idag, söndag 24/6, finns inga färdigplockade jordgubbar! Det blev hårt avplockat på midsommar och det behöver mogna på sig.
Vi tar inga beställningar för tillfället!

Gårdsbutiken är öppen i samband med jordgubbsplockningen!

Presentkorgar, lådor och cellofanarramgemang till sommarens kalas och uppvaktningar, avtackningar och "gå-bort-presenter"!
Det finns alltid färdiga förslag i butiken, men du kan också själv plocka ihop vad du vill ge bort och så sätter vi ihop det i en korg eller bara med cellofan! Finns i alla prisklasser! Välkommen att titta in i butiken eller hör av dig via mejl eller telefon så hjälper vi gärna till!


Gårdsbutiken är öppen året runt:
Torsdag kl.14-19 & lördagar kl.10-13
På torsdag eftermiddag är det endast gårdbutiken som är öppen och alltså ingen jordgubbsplockning!

Hos oss går det bra att betala kontant, med kort eller swish!

Mer informationVälkommen

I vår ladugård ligger idag vår mysiga gårdsbutik. Här har vi ett blandat och varierat sortiment av närproducerad mat, mat från andra gårdsbutiker, hantverk, presentartiklar mm.

Det vi har blivit mest kända för är kanske våra korgar, som är en mycket uppskattad gåva till födelsedag, skolavslutning, julklapp eller som en "gå-bort-present"! Se våra färdiga korgar i butiken eller så skapar vi efter dina önskemål. Korgarna är fint inslagna i cellofan och rosett. Vi gör också enklare arrangemang i cellofan eller i små trevliga papperspåsar.

Sedan 30 år tillbaka har Roger drivit självplockning av jordgubbar i Dalsjöfors. Under säsong är du välkommen att plocka själv eller i mån av tillgång beställa färdigplockade.

Vi får även mycket uppskattning för vår grillkol. Grillkolen tillverkar vi i vår kolmila. Naturligtvis av förstklassig ved från vår egen skog.

Annika och Roger
Copyright: © Roger Lundberg
Webbplatsen utvecklad av: TRETONIC Morgan Gunnarsson AB