Dagens datum: söndag den 17 december 2017
Senast uppdaterad: lördag den 16 december 2017  
 
 
Aktuellt-JULKORGAR, LÅDOR OCH CELLOFANARRANGEMANG!

Våra julkorgar, lådor och cellofanarramgemang passar utmärkt som julgåvor till personal & kunder, släkt & vänner och lärare & dagispersonal på julavslutningen! Finns i alla prisklasser!
Det finns alltid färdiga förslag i butiken, men du kan också själv plocka ihop vad du vill ge bort och så sätter vi ihop det i en korg eller bara med cellofan!
Vi kan också ta fram ett eget förslag som passar just dig och din budget! Hör av dig eller kika in i butiken så hjälper vi gärna till!
Annika 070-7437170 eller info@skenstaboa.se


NU HAR VI ÖPPET ALLA DAGAR FRAM TOM 23/12:
VARDAGAR KL.10-19 & LÖR-SÖN KL.10-15

Julgranar från egen odling finns nu till försäljning! Vi hugger efter hand fram till jul! Både vanliga granar och kungsgranar!


Hos oss går det bra att betala kontant, med kort eller swish!

Mer informationVälkommen

I vår ladugård ligger idag vår mysiga gårdsbutik. Här har vi ett blandat och varierat sortiment av närproducerad mat, mat från andra gårdsbutiker, hantverk, presentartiklar mm.

Det vi har blivit mest kända för är kanske våra korgar, som är en mycket uppskattad gåva till födelsedag, skolavslutning, julklapp eller som en "gå-bort-present"! Se våra färdiga korgar i butiken eller så skapar vi efter dina önskemål. Korgarna är fint inslagna i cellofan och rosett. Vi gör också enklare arrangemang i cellofan eller i små trevliga papperspåsar.

Sedan 30 år tillbaka har Roger drivit självplockning av jordgubbar i Dalsjöfors. Under säsong är du välkommen att plocka själv eller i mån av tillgång beställa färdigplockade.

Vi får även mycket uppskattning för vår grillkol. Grillkolen tillverkar vi i vår kolmila. Naturligtvis av förstklassig ved från vår egen skog.

Annika och Roger
Copyright: © Roger Lundberg
Webbplatsen utvecklad av: TRETONIC Morgan Gunnarsson AB