Dagens datum: onsdag den 27 oktober 2021
Senast uppdaterad: fredag den 22 oktober 2021  
 
 
Aktuellt-PRESENTKORGAR, LÅDOR OCH CELLOFANARRANGEMANG!

PRESENTKORGAR & CELLOFANARRANGEMANG:
I gårdsbutiken finns alltid färdiga förslag på presentkorgar & cellofanarrangemang, men vi hjälper gärna till att plocka ihop efter dina önskemål!
Perfekt gåva till födelsedagar, avtackningar, gå-bort-present eller om man vill ge lite uppskattning och uppmuntran till någon man tycker om!
Finns i alla prisklasser!
Ring eller mejla om du vill beställa eller välkommen att titta in i butiken!

GÅRDSBUTIKEN ÄR ÖPPEN ÅRET RUNT:
TORSDAG KL.14-19 & LÖRDAG KL.10-13


I gårdsbutiken går det bra att betala kontant, med kort eller swish!
Mer informationVälkommen

I vår ladugård ligger idag vår mysiga gårdsbutik. Här har vi ett blandat och varierat sortiment av närproducerad mat, mat från andra gårdsbutiker, hantverk, presentartiklar mm.

Det vi har blivit mest kända för är kanske våra korgar, som är en mycket uppskattad gåva till födelsedag, skolavslutning, julklapp eller som en "gå-bort-present"! Se våra färdiga korgar i butiken eller så skapar vi efter dina önskemål. Korgarna är fint inslagna i cellofan och rosett. Vi gör också enklare arrangemang i cellofan eller i små trevliga papperspåsar.

Sedan drygt 30 år tillbaka har Roger drivit självplockning av jordgubbar i Dalsjöfors. Under säsong är du välkommen att plocka själv eller i mån av tillgång beställa färdigplockade.


Annika och Roger


Copyright: © Roger Lundberg
Webbplatsen utvecklad av: TRETONIC Morgan Gunnarsson AB