Dagens datum: lördag den 19 juni 2021
Senast uppdaterad: onsdag den 16 juni 2021  
 
 
Aktuellt-PRESENTKORGAR, LÅDOR OCH CELLOFANARRANGEMANG!

I gårdsbutiken finns alltid färdiga förslag på presentkorgar & cellofanarrangemang, men vi hjälper gärna till att plocka ihop efter dina önskemål!
Perfekt gåva till läraren på skolavslutningen, födelsedagar, avtackningar, gå-bort-present eller om man vill ge lite uppskattning och uppmuntran till någon man tycker om!
Finns i alla prisklasser!
Ring eller mejla om du vill beställa eller välkommen att titta in i butiken!

GÅRDSBUTIKENS ÖPPETTIDER ÅRET RUNT:
TORSDAG KL. 14-19 & LÖRDAG KL. 10-13
Ring gärna om ni vill komma annan tid så löser vi det!
Det går också bra att beställa och sedan betala med swish utanför butiken!


Inför jordgubbssäsongen: Jordgubbarna är INTE mogna än. Vi hoppas och tror att det ska finnas färdigplockade till midsommar. I dagsläget tar vi inga beställningar än och vi återkommer med info om vi kommer göra som förra året att det som finns säljs utanför gårdsbutiken eller om vi kommer ta beställningar.
Självplocket kommer nog gång i slutet på juni/början på juli.Hos oss går det bra att betala kontant, med kort eller swish!Mer informationVälkommen

I vår ladugård ligger idag vår mysiga gårdsbutik. Här har vi ett blandat och varierat sortiment av närproducerad mat, mat från andra gårdsbutiker, hantverk, presentartiklar mm.

Det vi har blivit mest kända för är kanske våra korgar, som är en mycket uppskattad gåva till födelsedag, skolavslutning, julklapp eller som en "gå-bort-present"! Se våra färdiga korgar i butiken eller så skapar vi efter dina önskemål. Korgarna är fint inslagna i cellofan och rosett. Vi gör också enklare arrangemang i cellofan eller i små trevliga papperspåsar.

Sedan drygt 30 år tillbaka har Roger drivit självplockning av jordgubbar i Dalsjöfors. Under säsong är du välkommen att plocka själv eller i mån av tillgång beställa färdigplockade.


Annika och Roger


Copyright: © Roger Lundberg
Webbplatsen utvecklad av: TRETONIC Morgan Gunnarsson AB